• 06.10.2017

Esenyurt Mahallesi Sakinlerinin, TOKİ'nin rezerv alanı içinde kalan mevcut evlerinin yıkılmaması için, odamız toplantı salonunda 27 Eylül 2017 tarihinde, Yönetim Kurulu Başkanımız Salih ÖZDEMİR ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İrfan SARI başkanlığında bir toplantı gerçekleşmişti. Toplantıda, mevcut sorun ile ilgili Odamız Başkanlığı ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı işbirliği ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Ankara'da diğer ilgili bakanlıklarla çeşitli görüşmeler yapılması ile ilgili görüş birliğine varılmıştı. 05/10/2017 tarihinde Yönetim Kurulu Başkanımız Salih ÖZDEMİR ve beraberindeki heyet, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sn. Mehmet ÖZHASEKİ ile bir araya geldiler. Söz konusu sorun ile ilgili olumlu yönde görüşmeler gerçekleşti.