MERSİS Bilgilendirme Eğitimi Yapıldı..

• 19.10.2017

Stratejik Dış Paydaşlarımızdan olan Yüksekova ve Şemdinli'deki Mali Müşavirler ve çalışanlarına Odamız toplantı salonunda Ticaret Sicil Müdürlüğü Birimimiz tarafından MERSİS Bilgilendirme Eğitimi verildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Salih ÖZDEMİR ve Genel Sekreterimiz Melek MENGEŞ, katılımcılara geldikleri için teşekkür ettiler. Kısa bir açılış konuşmasından sonra, Ticaret Sicil Müdürümüz Mehmet Selim DOĞAN ve Oda Sicil Memurumuz Melek Hazeyi EKMEN tarafından sunumlar gerçekleşti. MERSİS programı kullanımında yaşanan ve sıkça karşılaşılan sorunlar ile ilgili bilgi alışverişi yapıldı. Öncelikle 6102 Sayılı T.T.K'ya göre uyulması zorunlu olan kurallar ve Ticaret Sicil ve Oda Sicil birimlerimizde yapılacak olan firma işlemleri ile ilgili bilgilendirme sunumu da yapıldı. Yeni güncellenen Web sayfamız hakkında da bilgi verilirken, Mali Müşavirlerin iş ve işlemlerini kolaylıştıracak tescil bölümü hakkında da bilgi veridl. Toplantı ikramlarla son buldu.

MERSİS Bilgilendirme Eğitimi Yapıldı..