İçişleri Bakanlığına İkinci Ziyaretimiz

• 16.01.2018

Odamız Yönetim Kurulunun Kasım 2017'de İçişleri Bakanlığına gerçekleştirdiği ziyarette, gerçek usuldeki esnaf ve tüccarımızın sokağa çıkma yasağı sonrası uğradıkları zarar-ziyana karşılık ödemelerin yapılması konusunda görüşme gerçekleştirmişlerdi. Yapılacak işlemlerin takibi için Yönetim Kurulu Başkanımız Salih ÖZDEMİR'in tekrar 11.01.2018 tarihinde İçişleri Bakanı Sn. Süleyman SOYLU'ya yaptığı ziyaret sonucu, söz konusu gündem neticelenmiştir. Mevcut zarar-ziyanın 35 milyon TL''ye ulaştığını, Ocak ayı içerisinde ödenmesi ve yarısının da önümüzdeki günlerde ödeneceği ile ilgili, Bakan Bey'in Hakkari Valimiz Sn. Cüneyit Orhan TOPRAK ile yaptığı telefon görüşmesinde, kısa zamanda ödeneğin gönderileceği söyleminde bulundu.
Üyelerimize, Esnaf ve tüccarımıza hak sahibi vatandaşlarımıza ve hemşerilerimize şimdiden hayırlı olsun

İçişleri Bakanlığına İkinci Ziyaretimiz