Mısır, Üretici Kayıt Sistemi İle İlgili Duyuru

• 29.01.2018

Ekonomi Bakanlığı'ndan alınan 10.01.2018 yazıya istinaden;

Mısır Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nın Mısır'a ihracat yapan ülke firmalarının  Mısır ihtalat ve ihracat Kontrol İdaresi bünyesinde oluşturulan bir kayıt sistemine kayıt olma zorunluluğuna dair uygulaması 16.03.2016 tarihinde yürürlüğe girmiş olup, konu hakkındaki çalışmalar bu tarih itibariyle yapılmaya başlanmıştır.

Bu çerçevede Mısır Üretici Kayıt Sistemine başvuru işlemlerini tamamlayan üyelerimiz güncel durumlarını sorgulamak ve firmaların siteme kayıt edilip edilmediği bilgisini elektronik posta ile vermek, buna ilaveten söz konusu sisteme yeni başvuruda bulunan firmaların başvuru durumlarını takip etmek amacıyla sunulan formun 05.02.2018 tarihine kadar doldurulup birliğimize disticaret@tobb.org.tr adresine gönderilmesi rica edilir.

Mısır, Üretici Kayıt Sistemi İle İlgili Duyuru