Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri İçin Start Verdik

• 28.08.2018

Ülkemizin en büyük gerçeklerinden olan işsizliğe karşı istihdam oluşturmak ve kent ekonomisine katkı sağlamak amacıyla öncülüğünü yaptığımız, 2014 yılından bu yana sürdürdüğümüz uygulamalı girişimcilik eğitimine 2018 yılı itibariyle devam etmekteyiz. 2018 yılı Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerimiz toplamda 8 sınıf olmak üzere 240 kişiye verilecektir. Odamızda verilen ilk eğitime Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Pınar ve Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Fatih Arslan katıldılar.

Eğitimler öncesi açılış konuşmasında Yönetim Kurulu Başkanımız. Abdurrahman PINAR; Amacımız İlçemize daha çok işletme kazandırarak sosyo -ekonomik anlamda ilçemizi güçlendirmek ve daha çok istihdam sağlamak olacaktır. Ayrıca KOSGEB’in desteklerinden işletmelerimizi ve girişimci adaylarımızı daha çok faydalandırmaktır.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri İçin Start Verdik