Odamızdan 800 Öğrenciye Kışlık Ayakkabı Yardımı

• 27.09.2018

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Odamız tarafından İlçemizde ki okullarda okuyan ihtiyaç sahibi 800 öğrenciye kışlık ayakkabı yardımı yapıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Odamız her yıl olduğu gibi bu yıl da Eğitim/Öğretim yılı içerisinde ihtiyaç sahibi öğrencileri unutmadı.

Geleneksel hale getirilen yardım kampanyası kapsamında Başkanımız Abdurrahman PINAR ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Seracettin KEĞİ tarafından 800 adet kışlık ayakkabı paketleri ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Servet CANLI ve Şube Müdürü Sn. Cumali KAYA’ya teslim edildi.

Gazetecilere açıklama yapan Başkanımız, adil dağıtılması açısından paketlerin ihtiyaç sahibi öğrencilere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri aracılığıyla dağıttıklarını söyledi.

Odamızdan 800 Öğrenciye Kışlık Ayakkabı Yardımı