Ticaret Bakanlığı Yetkilileri İle Beraber İç Gümrükleme Müdürlüğünü Ziyaret Ettik

• 16.11.2018

Ticaret Bakanlığı ve TOBB koordinatörlüğünde, DAİB ve Odamız organizasyonu ile Odamız Toplantı Salonunda düzenlenen Dış Ticaret Semineri sonrası, Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Pınar,Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Fatih Arslan, Ticaret Bakanlığı Uzmanları ve Eximbank Yetkilileri ile beraber  İç Gümrükleme Müdürülüğü ziyaret edildi.

İç Gümrükleme Müdürü Menderes Narin ile görüşen yetkililer Gümrük ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.