MALİ MÜŞAVİRLER VE MUHASEBECİLER İLE BULUŞTUK

• 18.12.2018

Yüksekova ve Şemdinli de görev yapan Mali Müşavirler ve Muhasebecilerle geleneksel hale getirdiğimiz yılsonu toplantısını gerçekleştirdik.

Cafe Dissa’da gerçekleşen toplantıya, Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Pınar, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Fatih Arslan katıldılar. Verilen yemek sonrası Yönetim Kurulu Başkanımız görevde bulundukları 8 aylık sürede yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdiler.

Özellikle Özbekistan Başkenti Taşkent’te gerçekleşen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı toplantısı hakkında bilgi veren Başkanımız Türkiye, İran, Afganistan, Pakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Tacikistan, Azerbaycan, Türkmenistan ve Kazakistan ülkeleri ile ticaret yapacak tüm üyelerimize her türlü diplomatik kolaylık sağlanacağı bilgisini verdi. Ayrıca Başkanımız, Gümrük kapısı sorunları ile ilgili kurduğu temasları dile getirdi. Toplantı karşılıklı bilgi alışverişi ile son buldu.

MALİ MÜŞAVİRLER VE MUHASEBECİLER İLE BULUŞTUK