Güncel Haberler

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ile TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu seçim süreci başlamıştır.

  • 07.01.2019
  • ytso

Girişimciliğin geliştirilmesi ve sürdürülebilirliğinin sağlanması amacıyla Türkiye genelinde odalar ve borsalar bünyesinde faaliyetlerini yürüten, Türkiye’nin en büyük girişimci ağı TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulları ile TOBB İl Genç Girişimciler Kurulları seçim süreci başlamıştır.

Bu kapsamda; Hakkâri İl Kadın ve İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri 27 Şubat 2019 Çarşamba günü 10.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

 

Başvuru için; Kadın ve Genç Girişimciler Kurul Üyesi adayının www.tobbgirisimcilik.org.tr  adresinde bulunan formu bilgisayar ortamında eksiksiz olarak doldurması ve Odamıza teslim etmesi gerekmektedir. İl Kadın ve İl Genç Girişimciler Kurulu üyelikleri için son başvuru 18 Ocak 2019 Cuma günü saat 17.00′dir.

 

Genç Girişimciler Kuruluna üye olacak genç girişimcilerin; 18 yaşından gün almış, 40 yaşından ise gün almamış olması, Ticaret Siciline kayıtlı, gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, yöneticisi, genel müdürü veya murahhas azası olması gerekmektedir.

Üye başvurusunda istenilen şartlar, çalışma esasları ve seçimler ilgili yönetmelikler www.tobbgirisimcilik.org.tr adresinde yer almaktadır.

 

Ön Başvuru için Tıklayınız..

 

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ile TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu seçim süreci başlamıştır.
Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017