Hakkari Valisi Sn. İdris Akbıyık Odamızı Ziyaret Etti

• 08.02.2019

Hakkari Valisi Sn. İdris Akbıyık, Hakkari İl Emniyet Müdürü Sn. Süleyman Suat Dilberoğlu, İl Jandarma Konutanı Tuğ.Gen. Sn. Nuri Öztürk, Kaymakamımız Sn. Ramazan Kendüzler, Yüksekova Tümen Komutanı Sn Metin Toker odamızı ziyaret ettiler.

Heyeti Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Pınar, Meclis Başkanımız İzzettin Metin ve Meclis üyelerimiz karşıladı.

Oda Genel Sekreterimiz Melek Mengeş faaliyetlerimiz hakkında bir brifing sundu. Daha sonra Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Pınar; sınır kapıları, Organize Sanayi Bölgesi (OSB), Üniversite, Yüksekova Gümrük Müdürlüğünün A katagoriye alınması ile ilgili bilgiler aktarıp Sn. Vali İdris Akbıyık'dan söz konusu çalışmalar ile ilgili destek talebinde bulundu.

Hakkari Valisi Sn. İdris Akbıyık Odamızı Ziyaret Etti