Güncel Haberler

İstihdam Seferberliği Bilgilendirme Semineri Düzenledik

  • 22.03.2019
  • ytso

 

Odamız ve Yüksekova Kaymakamlığı ev sahipliğinde Selahattin Eyyübi Kültür Merkezinde İstihdam Seferberliği 2019 Teşvik Programı kapsamında Devlet Teşvik ve Destekleri Bilgilendirme semineri düzenledik. Seminere Yüksekova Kaymakamı Sn. Ramazan Kendüzler, Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Pınar, SGK İl Müdürü Sn.Nail VAN, İŞKUR İl Müdürü Sn.Ahmet Kızılkaya, DAKA Hakkari İl Temsilcisi Sn.Sabır Sarımurat, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sn.Murat Koca, Kosgeb İl Müdürü, Sn.Cihan Gür, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Sn.Salih Kaya ve Yüksekova Oda Başkanları katıldılar.

 

 

Seminer Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Odamız İstihdam Seferberliği 2019 tanıtım video gösterimi sonrasındaYönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Pınar'ın Teşvikler hakkındaki konuşmasının ardından Yüksekova Kaymakamı Sn Ramazan Kendüzler'de Devlet Teşvik ve Desteleri hakkında bilgi verdi. 

 

 

 

 

Seminer İl Müdürlerinin İstihdam Seferberliği kapsamında Devlet Teşvik ve Destekleri hakkında verdikleri sunumlar ile devam etti. Sunumlar sonunda İl Müdürleri, Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Pınar başkanlığında soru- cevap bölümü ile  toplantımız sona erdi.

 

İstihdam Seferberliği Bilgilendirme Semineri Düzenledik
Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017