HAKKARİ'DE DÜZENLENEN SEKTÖR ÇALIŞTAYINA KATILDIK

• 13.06.2019

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) kapsamında, Hakkari'de faaliyet gösteren sektörlerin karşılaştıkları problemlerin tespiti ve bu problemlerin çözümlerine yönelik “1. Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Kapsamında toplamda beş oturum halinde gerçekleştirilen Sektör Çalıştayı'na Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Pınar ve Meclis Başkanımız İzzettin Metin katıldı.

Hakkari Valiliği, Hakkari Üniversitesi, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, KOSGEB Müdürlüğü, Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası, DAKA Hakkari Yatırım Destek Ofisi, Hakkari Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği, İŞ KUR İl Müdürlüğü ve SGK İl Müdürlüğü tarafından desteklenen ve organize edilen çalıştayda imalat, gıda, maden, enerji, otomotiv, tamir ve onarım gibi sektörlerin temsilcileriyle bir araya gelindi.

HAKKARİ'DE DÜZENLENEN SEKTÖR ÇALIŞTAYINA KATILDIK