Çalışmalarımız Sonucu Yüksekova Gümrük Müdürlüğü A Kategorisine Alındı

• 19.07.2019

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Genel Kurulunda Sosyal Sorumluluk alanında birincilik aldığımız projemizin ödül töreninde Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Pınar, bizzat Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan'a Yüksekova Gümrük Kapısı sorununu iletmişti. Sn.Cumhurbaşkanımızın direktifi ile Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Pınar ile ilgilenen Bakanlarımız İletmek isteğimiz Gümrük Kapısının A Katagorisine alınması sorunu ile ivedilikle ilgilenmiş ve gerekli çalışmalar yapılmıştı. Tüm Çalışma ve çabalarımızın sonucu Yüksekova Gümrük Müdürlüğü A kategorisine alınmıştır.

Şehrimize hayırlı olmasını temenni ederiz. Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimize hizmetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz.

Çalışmalarımız Sonucu Yüksekova Gümrük Müdürlüğü A Kategorisine Alındı