TİCARET BAKANLIĞI YÜKSEKOVA İSTİŞARE TOPLANTISINDA TALEPLERİMİZE CEVAP VERDİ

• 04.09.2019

23.07.2019 tarihinde, Ticaret Bakanımız Sn.Ruhsar Pekcan, TOBB Birlik Başkanımız Sn. Rıfat Hisarcıklıoğlu, Hakkari Valimiz Sn İdris Akbıyık ve Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Pınar’ın katılımıyla odamız toplantı salonunda gerçekleştirdiğimiz Yüksekova İstişare toplantımız esnasında üyelerimizden ve toplantıya gelenlerden topladığımız Yüksekova’nın sorunları ile ilgili soru ve taleplerinizi Ticaret Bakanlığı yetkililerine iletmiştik.

Ticaret Bakanlığı, taleplerinize cevaben yazdığı yazıda iletmiş olduğunuz taleplerinizin tamamına cevap vermiştir. Aşağıda ki linkte, talepleriniz ve taleplerinize verilen cevaplar yer almaktadır.

Odamız Yüksekova’mızın sorunlarını , Ticaret Bakanlığı ve ilgili tüm kurumlar ile istişare etmeye, açıkça dile getirmeye ve öncülük etmeye devam edecektir.

TALEPLERİMİZE VERİLEN CEVAPLARA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ...

LİNK: https://view.publitas.com/mbt/ytso-pdf-bilgilendirme

TİCARET BAKANLIĞI YÜKSEKOVA İSTİŞARE TOPLANTISINDA TALEPLERİMİZE CEVAP VERDİ