URGE PROJEMİZİN LANSMAN TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİK

• 13.09.2019

UR-GE Projemiz kapsamında ''Yüksekova Madencilik Sektörü Uluslararası Rakebetçiliği Geliştirme Projesi'' Lansman toplantısını, Elite My Garden Otel'de gerçekleştirdik.Toplantıya; Odamız adına Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Pınar, Meclis Başkanımız İzzettin Metin,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Seracettin Keği ve İbrahim Akın,Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Fatih Arslan, Meclis Başkan Yardımcımız Şakir Tekçi ve Meclis Üyelerimiz katıldılar. Toplantıya, aynı zaman da Kurum amirleri,STK'lar,Muhtarlar ve tüm üyelerimiz iştirak ettiler.

Toplantıda Yönetim Kurulu Başkanımızın Abdurrahman Pınar odamıız faaliyetleri ve UR-GE Projemiz hakkında bir konuşma gerçekleştirdi. Ardından 2018-2019 tarihlerinde odamız faaliyet raporu slayt gösteriminden sonra Genel Sekreterimiz/Proje Koordinatörümüz Saime Mengeş  UR-GE projemizin tanıtımını gerçekleştirdi.

Ticaret Bakanlığına sunmuş olduğumuz UR-GE projemiz bölgede tek olma özelliği taşımaktadır. 6 tane firmamızla 3 yıl sürecek olan projemizin faaliyetlerine Ekim ayında başlayacağız.

URGE PROJEMİZİN LANSMAN TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİK