ODAMIZDA GİRİŞİMCİLİK SERTİFİKASI ALANLARIN PROJELERİ ONAYLANDI

• 14.11.2019

Odamızın sosyal sorumluluk adına 2018-2019 yıllarında verdiği Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri sonucunda Girişimcilik sertifikası alan kişiler, İŞKUR'un açmış olduğu eski hükümlü ve engelli projelerine başvuru yapmışlardı. Proje başvurusu yapıp başvurusu onaylanan ve İŞKUR'dan destek alacak olan kişilere odamız toplantı salonunda bir toplantı düzenledik.

Toplantıya Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Fatih Arslan, Meclis Başkanımız İzzettin Metin ve Genel Sekreter V. Saime Mengeş katılarak, Projesi geçen arkadaşları hem tebrik ettiler hem de neler yapmaları gerektiği hakkında bilgilendirdiler.

Odamız meyvesini aldıkca gururlanacağı sosyal sorumluluk görevini her zaman üstüne koyarak yapmaya devam edecektir.

ODAMIZDA GİRİŞİMCİLİK SERTİFİKASI ALANLARIN PROJELERİ ONAYLANDI