ODAMIZIN GELENEKSEL MALİ MÜŞAVİRLER VE MUHASEBECİLER İÇİN DÜZENLEDİĞİ YIL SONU YEMEĞİ

• 13.12.2019

Odamız Geneksel hale getirdiği, her yıl sonu yaptığı gibi bu yıl da Mali Müşavirler, Muhasebeciler ve çalışanlarına yıl sonu yemeği verdi. Yıl sonu yemeğine, Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Pınar, Meclis Başkanımız İzzettin Metin, Genel Sekreterimiz Saime Mengeş ve çalışanlarımız katıldı. Düzenlediğimiz yemek programında 2019'da yaptığımız faaliyetler hakkında bilgi verirken 2020 yılı için planladığımız ve yapmak istediğimiz faaliyetlerimiz hakkında bilgiler verdik. Üyelerimiz ile daha yakın ilişki kuran Mali Müşavirler ve Muhasebeciler aracılığı ile üyelerimizin sıkıntılarını dinleyip, daha fazla nasıl hizmet edebiliriz konusunu istişare ettik.