Ufuk2020 Yeşil Mutabakat Çağrıları Webinarı Hk.

• 24.11.2020

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 19.11.2020 tarih 10024 sayılı yazıda;

Avrupa Birliği'nin KOBİ'lere ,sanayicilere,üniversitelere ,araştırma merkezlerine ve STK'lara yönelik olarak toplamda l Milyar Avro bütçeli  hibe programı olan Ufuk2020 Yeşil Mutabakat Çağrıları hakkında 26-27 Kasım 2020 tarihlerinde saat 10:00'da internet uzerinden bilgilendirme seminerleri gerçekleştirilecektir. Seminere ilişkin  davet EK'te sunulmaktadır. Birliğimiz Organizasyonunda TÜBİTAK işbirliğinde  internet  üzerinden gerçeklestirilecek olan seminerlerde Avrupa Birliği'nin  iklim değişikliği  politikaları  çerçevesindeki  hibe programı olan Ufuk2020 Yeşil Mutabakat çağrılarının konu başlıkları ,proje içerikleri ,uygun maliyetler ve konsorsiyumlara katılım  konuları anlatılacak olup,seminer sonunda katılımcıların  konu hakkındaki soruları  cevaplandırılacaktır.

Üyelerimize duyurulur.

EK.Ufuk2020 Yeşil Mutabakat Çağrıları Webinarı