TOBB UYUM Açılış Töreni

• 09.03.2021

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 04.03.2021 tarih 2192 sayılı yazıda;

Birliğimizin, 19.02.2021 tarihli, 1663 sayılı ve "TOBB UYUM Açılış Töreni "konulu yazısına istinaden;

Birliğimiz girişimleri ile hukuk uyuşmazlıklarında alternatif uyuşmazlık çözümleri alanında ulusal ve uluslararası hizmet vermek amacıyla kurulan TOBB UYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezinin açılış törenine ilişkin İlgi (a)'da kayıtlı yazımız ile Odanıza bilgi verilmişti. Ancak bahsi geçen program gerçekleştirilemediği için ileri bir tarihte ertelenmiş ve Birliğimiz webinar.tobb.org.tr adresinde ertelemeye ilişkin duyuru yayınlanmıştı.

Bu kapsamda TOBB UYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi'nin açılış töreni 11 Mart 2021 Perşembe günü EK'li program çerçevesinde Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ve Birliğimiz Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımlarıyla internet üzerinden gerçekleştirilecektir. Açılış töreninin ardından "Arabuluculukta Güncel Gelişmeler Paneli" düzenlenecektir.

Üyelerimize duyurulur.

EK:TOBB UYUM Açılış Töreni