Staj Seferberliği Hakkında

• 24.05.2021
8 Haziran 2020 tarihinde Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi ve üst kuruluşumuz olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği arasında Yetenek Kapısı İş Birliği Protokolü imzalanmış olup bu kapsamda, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından "Staj Seferberliği" programı başlatılmıştır.

Staj Seferberliği programında tüm üniversite ve bölümlerden genç yeteneklerin yer aldığı "Stajyer Havuzuna" tüm üyelerimiz erişim hakkına sahip olup, bu sisteme giriş yapabilmeleri için  kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Stajyer Havuzu'na erişim sağlamak isteyen üyelerimiz; sisteme giriş yapmak üzere yetkili bir kişi belirleyip ekte paylaşılan tabloya işleyerek en geç 01 Eylül Salı günü mesai bitimine kadar  muamelat@yuksekovatso.org.tr adresine iletmesi gerekmektedir.

Bu hususta gereğini rica ederiz.

EK: TABLO