Güncel Haberler

Hizmet Alımı İçin İhale İlanı Duyurusu

  • 09.06.2021
  • ytso

                                                                                                                                 
                                                                                                                                                          
Hizmet Alımı için ihale ilanı

 

Odamız, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı 2020 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı  kapsamında sağlanan mali destek ile Hakkari/Yüksekova İlçe Merkezinde ‘Risk Altındaki Gençlerin Meslek Edinerek Sosyal Entegrasyonlarının Sağlanması Projesi için bir Hizmet Alımı ihalesi sonuçlandırmayı planlamaktadır. İhale ile Lot:1 Risk Altındaki Gençlerin Meslek Edinerek Sosyal Entegrasyonlarının Sağlanması Projesi yemek alımı hizmeti alınacaktır.

 

İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren İhale Dosyası Eski Kışla Mahallesi, Cengiz Topel Cad. Zagros İş Merkezi Kat:5 No:503 Yüksekova/HAKKARİ adresinden veya http://www.yuksekovatso.org.tr/, www.daka.org.tr internet adreslerinden temin edilebilir.

 

Teklif teslimi için son tarih ve saati: 30.06.2021 Çarşamba Günü Saat: 14:00

 

Gerekli ek bilgi ya da açıklamalar; http://www.yuksekovatso.org.tr/  ve www.daka.org.tr internet adresinde yayınlanacaktır.

 

Teklifler, 28.06.2021 tarihinde, saat 14:00’da ve Eski Kışla Mahallesi, Cengiz Topel Cad. Zagros İş Merkezi Kat:5 No:503 Yüksekova/Hakkari  adresinde yapılacak oturumda açılacaktır.

 
İHALE DOSYASINI İNDİRİN

 

 

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017