SEÇİM YETKİ BELGESİ HAKKINDA AÇIKLAMA

• 14.11.2022

YÜKSEKOVA TİCARET VE SANAYİ ODASI

TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN DUYURU!

SEÇİM YETKİ BELGESİ HAKKINDA AÇIKLAMA

Sayın Üyemiz;

19 Kasım Cumartesi günü yapılacak olan Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Organ Seçimlerinde, tüzel kişiliklerin (Şirket/Kooperatif/İktisadi İşletme) oy kullanabilmeleri için Seçim Yetki Belgelerini almaları gerekmektedir. Belgelerin alınması için aşağıda yer alan açıklamalar doğrultusunda hareket edilmesi gerekmektedir.

Seçim Yetki Belgesi

- Belge talep başvurusu tüm yetkililerce imzalanmış dilekçe ile yapılacaktır.
- Belge ücretsiz olup, harç veya hizmet ücreti alınmayacaktır.
- Belge, sınırsız birden fazla imza yetkilisi bulunanlar için düzenlenecektir. Sınırlı yetkililer için düzenlenmeyecektir.
- Şubelerin seçimde oy kullanabilmeleri için gerekli olan yetki belgeleri sınırsız şube yetkililerine düzenlenebileceği gibi, merkezde bulunan sınırsız yetkililer için de merkez sicil müdürlüklerinden yetki belgesi temin edilebilecektir.

Seçim günü yoğunluk yaşanmaması için seçim gününden önce seçime özgü belgelerinizin alınması önemle rica olunur.

Seçim Yetki Belgesi Dilekçe Örneğini Buradan İndirebilirsiniz..