Güncel Haberler

KATAR ZİYARETİ

  • 17.01.2018
  • ytso

 TOBB'dan gelen yazıya istinaden; TOBB ve Katar Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile 15-17 Ocak 2018 tarihinde Doha'ya sektör ziyareti gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Program kapsamında Türk-Katar iş forumu, altyapı, elektrikli cihazlar, sanayi plastik ürünleri, gıda ve tarım, lojistik, inşaat, bilgi teknolojileri, makina ve techizat, cam ve züccaciye, tarım makinaları, bebek-yetişkin bezi, enerji hizmetleri, ilaç ve tıbbi cihazlar, başta olmak üzere çeşitli sektörlerde Türk-Katar firmaları arasında iş görüşmelerinin gerçekleştirilmesiş öngörülmektedir. programda ayrıca saha ziyaretleride gerçekleştirilecektir.

 

Programa katılmak isteyen firma temsilcilerinin konaklama, uçak, transferler, yemek vb. organizasyon giderlerini karşılamak üzere görevlendirilen GOLDEN BAY TURİZM YATIRIMLARI A.Ş yapı kredi Bankası Rumeli caddesi Şubesi TR 12 0006 7010 0000 0025 2595 55 numaralı Türk lirası hesabına 4.100 $ katılım bedeli, ön avansı ödenmiş olan katılımcıların ise 1.100 ₺ ödemeleri gerekmektedir. Söz konus programa yerinden katılmak isteyen katılımcıların ise; 750₺ ödemeleri gerekmektedir.

 

Ziyarete katılmak isteyen firma temsilcilerinin http:/katar.tobb.org.tr adresinde yer alan başvuru formunu doldurmaları, yüksek çözünürlüklü ve ''jpeg'' formatında bir fotograf,  pasaportun renkli kısmı ve avans bedelinin ödendiğini gösteren dekontu en geç 10 Ocak 2018 kadar iletmeleri gerekmektedir.

KATAR ZİYARETİ
Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017