Gebze Teknik Üniversitesinden Duyuru

• 26.07.2018

Gebze Teknik Üniversitesi Sürekli eğitim araştırma ve uygulama merkezi müdürlüğünden 50'den az çalışanı olan az tehlikeli sınıf iş yerlerinde iş veren veya işveren vekili İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri Eğitim programının duyurulması.

Gebze Teknik Üniversitesi ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında 12.07.2018 tarihinde işveren veya işveren vekili tarafından yürütülecek İş sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri Eğitim İşbirliği protokolü imzalanmıştır.

Öncelikle İşi veren veya işveren vekilinin iş sağlığı ve güvenliği belgesi alabilmesi için SINAV KATILIM BELGESİ alması gerekmektedir. Bu hak Sınav zorunlu eğitime girip başarılı olanlara verilecektir.

Sınav katılım hakkı belgesi verdiğimiz programa kolaylık sağlamak amacıyla Uzaktan eğitim modeli hazırlanmış kayıtlar alınmaya başlamıştır. yapılacak olan sınavda başarılı olmaları durumunda 50'den az çalışanı bulunan az tehlikeli sınıfta yer alan iş yerlerinde iş sağlığı ve güvenliği hizmetleri yürütülebilecektir.

Tüm Üyelerimize Duyurulur.

Gebze Teknik Üniversitesinden Duyuru