ODAMIZDA YÜKSEKOVA SORUNLARI İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

• 24.07.2019

Ticaret Bakanımız Sn.Ruhsar PEKCAN, Birlik (TOBB) Başkanımız Sn.Rıfat HİSARCIKLIOĞLU, , Valimiz Sn. İdris AKBIYIK'ın katılımıyla Yüksekova Sorunları İstişare Toplantısı Gerçekleştirdik.

Toplantıya ayrıca Kaymakamımız Sn Ramazan KENDÜZLER, AkParti Hakkari Milletvekili Sn.Husret DİNÇ ve Bölge Oda/Borsa Başkanlarıda katıldı.

Toplantıda; Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman PINAR, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımız İbrahim AKIN ve Seracettin KEĞİ, Meclis Başkanımız İzzettin METİN ve Meclis üyelerimiz hazır bulundular.

Toplantıda Yönetim Kuırulu Başkanımız Abdurrahman PINAR açıklamasıyla Yüksekova'nın Gümrük Kapıları ve Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili sorunlarımızı ve İthalat ve ihtacatımız ile ilgili bilgileri dile getirdi. Ardından Birlik Başkanımız, Bakanımız ve Valimiz konuşmalarını yaptıktan sonra Soru-Cevap şeklinde Yüksekova sorunlarını dinlediler.

Bakanımız aldığı notlarla Yüksekova Sorunlarının takipçisi olacaklarını dile getirdiler.

Odamız Girişimleri sonucu İlçemize gelen Sn.Bakanımıza ve Sn Birlik Başkanımız sonsuz teşekkür ederiz.

Odamızın Üyelerine ve Yüksekova'mıza hizmetleri devam edecektir.

ODAMIZDA YÜKSEKOVA SORUNLARI İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ