YÜKSEKOVA'NIN SORUNLARINI BÖLGE MÜDÜRLERİNE AKTARDIK

• 09.03.2022
Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Pınar, ESOB Başkanı Vedat Çoğaç ile beraber Yüksekova'nın sorunlarını iletmek için Van'da Bölge Müdürleri ile görüştüler.

Yüksekova'nın önemli sorunlarından olan sınır kapıları sorunlarını, Doğu Anadolu Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Akif Ertekin'e, yol ve kaldırım sorunlarını Karayolları 11.  Bölge Müdürü Hasan Ali Arslan'a ve enerji sorunlarını ise Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş (VEDAŞ) Şirket Müdürü Emrullah Okuducu'ya aktardılar.

Yapılan görüşmeler sonucunda açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Pınar, Derecik Gümrük kapısının yakın zamanda açılacağı, Esendere Gümrük kapısında ise yaşanan aksaklıkların çözüleceği sözlerini aldığını iletti. Ayrıca Yüksekova'nın önemli sorunlarından olan kaldırım ve yol çalışmalarının Mayıs ayı itibari ile başlayacağının kendilerine iletildiğini dile getirdi.

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası olarak Üyelerimizin sorunlarının yanında Yüksekova'mızın temel sorunlarını dile getirmeye devam edeceğiz.
YÜKSEKOVA'NIN SORUNLARINI BÖLGE MÜDÜRLERİNE AKTARDIK