Paris İş ve İnceleme Gezisi

• 05.07.2022

Sayın Üyemiz;

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası, KOSGEB işbirliğinde 3 - 6 Ekim 2022 tarihleri arasında Fransa'ya BATİMAT Yapı İnşaat İş ve İnceleme Gezisi düzenlenecektir.  İş Gezisinin amacı üye firmalarımızın uluslararası pazarlara açılmasını sağlayarak, mesleki tecrübeleri ve bilgi birikimini paylaşmalarıdır.

İş gezisine katılmak isteyen firmalarımızın vize işlemleri de dikkate alınarak başvurularını en geç 29 Temmuz 2022 tarihine kadar odamıza bildirmeleri gerekmektedir.

Tel: 0438 351 2447

NOT:

HAVA YOLU

Kalkış Yeri

Varış Yeri

Kalkış Tarihi

Kalkış Saati

Varış Saati

Hakkari

02.10.2022

Paris

02.10.2022

Paris

06.10.2022

Hakkari

07.10.2022

1. Gün | İSTANBUL – Paris Turu

Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalin de belirlenen noktada buluşma. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından tarifeli seferi Paris Şehrine Ulaşım. Şehre varışımız sonrasında otele dönüş ve konaklama Paris’deki otelimizde.

1. Gün |Paris – Fuar Ziyareti

Otelde alacağımız kahvaltının ardından Fuar alanına transfer sağlıyoruz. Akşama kadar fuar alanında serbest zaman veriyoruz. Rehberimiz isteğiniz halinde tercüme için yanınıza gelecektir. Akşam Fuar sonrası otele transfer ve serbest zaman. Konaklama Paris

1. Gün | Paris – Fuar Ziyareti

1. Gün | Paris – İŞ DERNEĞİ ZİYARETİ

Otelde alacağımız kahvaltının ardından otelden çıkış yapıyor ve öncesinde randevusu alınan İş derneğine transfer sağlıyoruz, burada yapacağımız görüşmenin arından, Türk Gıda Toptancısı ziyareti yapıyor ve ardından Otele transfer ve serbest zaman. Konaklama Paris

1. Gün |Paris – İstanbul Dönüş

Otelde alacağımız kahvaltının ardından otelden çıkış yapıyor ve Paris gezisi yapıyoruz. yapılacak panoramik şehir turunda; Eiffel Kulesi, Champs-Elysees, Zafer Meydanı ve takı, Napolyon’un mezarını göreceğimiz yerler arasındadır. Panoramik şehir turunun ardından serbest zaman. Ardından alana transfer sağlıyoruz. Bagaj teslim, check-in, bilet ve pasaport kontrol işlemlerinin ardından Hava Yollarıyla İstanbul ‘a hareket ediyoruz. Varışımızla turumuzun sonu.

FİYATA DÂHİL OLANLAR

 Hakkari |Paris| Hakkari arası Hava Yolları ile uçak bileti ve havalimanı vergileri

 Paris Şehrinde 4 Gece Otelde konaklama

 Otelde alınan Sabah kahvaltıları