YÜKSEKOVA'MIZI BAŞARI İLE TEMSİL EDEN ÖĞRENCİLERE ODAMIZDA ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLEDİK

• 13.01.2023
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Gençler arası bilgi yarışmasında, Türkiye İkincisi olarak Yüksekova'mızı başarı ile temsil eden öğrencilerimiz Nazlı Ak, Furkan Töre ve Bilal Özdel'e Odamızda, Üyelerimizin katkılarıyla ödül töreni düzenledik. Törene, Yönetim Kurulu Başkanımız Salih Özdemir, Meclis Başkanımız Timur Sevi ve Yönetim ile Meclis Üyelerimiz, Burhan Yılmaz, Necati İrinç, M.Kasım Çiftçi, Abdulgafur Çelikbaş, Zeki Gürdal ile Yüksekova Anadolu Lisesi Müdürü Ersin Evin ve Gazeteciler katıldı.

Yüksekova'mızı başarı ile temsil eden öğrencilerimizi canı gönülden tebrik ederiz. Ödül törenine ödülleri ile katkı sunan Üyelerimiz, Nihat Akyol, Naif Oğuz ve Hamit Tinar'a teşekkür ederiz.