YÜKSEKOVA, YARDIM KAMPANYASI İÇİN TEK VÜCUT OLDU

• 08.02.2023

Yüksekova'da depremzedeler için Sivil Toplum Kuruluşları tarafından başlatılan yardım kampanyası kapsamında toplanan ihtiyaç malzemeleri, deprem bölgelerine gönderilmek üzere yola çıktı.

Kahramanmaraş depremi sonrası yaraların sarılması amacıyla Yüksekova Ticaret ve Odası, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Dernekler, Vakıflar, Muhtarlar, Avukatlar ve gönüllü vatandaşlar tarafından  başlatılan destek çağrılarına sessiz kalmayan Üyelerimiz ve halkımız birlik ve beraberlik içinde tek vücut olarak kampanyaya katılım sağladı. Çok kısa sürede yardımlar çığ gibi büyüdü. Toplanan yardım malzemeleri ilk günden 3 tırı doldurarak Hatay, Kahramanmaraş ve Adıyaman'a gönderildi. Kampanyamız devam etmektedir. Tırlarımız doldukça deprem bölgelerine gönderilmeye devam edecektir.

Kampanya destek veren, Yönetim Kurulu Başkanımız Salih Özdemir, Meclis Başkanımız Timur Sevi, Yönetim ve Meclis Üyelerimiz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Şoförler Odası Başkanı Selami Durna, Dernek Başkanları, Avukatlar, Muhtarlar ve Gönüllü Vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ederiz.

YÜKSEKOVA, YARDIM KAMPANYASI İÇİN TEK VÜCUT OLDU