BÖLGE TURİZMİNİ GELİŞTİRMEK İÇİN İRAN-URMİYEDEYİZ

• 10.03.2023
Meclis Başkanımız Timur Sevi, Meclis Üyemiz Abdulgafur Çelikbaş, Disiplin Kurulu Başkan Yardımcımız Zeki Gürdal, STK Temsilcileri ve Turizm şirketleri ile beraber, İran-Urimiye'de Bölge Turizmini geliştirmek ve tanıtmak için bir takım ziyaretler gerçekleştirdiler.

Ziyaret kapsamında daha önce kardeş oda protokolü imzaladığımız, Urmiye Ticaret Sanayi Madenler ve Ziraat Odası'nda bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda bölgemizin turizm tanıtımı yapılarak, bölgemizi turistler için cazibe merkezi haline getirebilmek için yapılması gereken konular ve gümrükte yaşanan sıkıntılar istişare edildi. Program kapsamında,Türkiye Başkonsolosluğuna ve Turizm acentelerine ziyaretler gerçekleştirilerek bölgemizin tanıtımı yapıldı.

YÜTSO olarak Bölgemizin turizmini geliştirmek için tüm bileşenlerimiz ile beraber adım atmaya devam edeceğiz.
BÖLGE TURİZMİNİ GELİŞTİRMEK İÇİN İRAN-URMİYEDEYİZ