TÜRKONFED YÖNETİM KURULU BAŞKANI HEYETİ İLE BERABER ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 25.04.2023
Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Süleyman SÖNMEZ, federasyon yetkilileri ve Heyeti ile beraber 100. yıl buluşmaları kapsamında iş dünyası ile biraraya gelmek üzere Odamızı ziyaret etti. Heyeti Yönetim Kurulu Başkanımız Salih Özdemir, Meclis Başkanımız Timur Sevi, Meclis Başkan Yardımcımız Abdullah Kaçan, Disiplin Kurulu Başkan Yardımcımız Zeki Gürdal ağırladı.

Odamızda düzenlenen istişare toplantısına, Üyelerimiz, Derneklerimiz, Kooperatiflerimiz ve Basın mensupları katıldı. Toplantıda konuşan Yönetim Kurulu Başkanımız Salih Özdemir, Bölgemizin önemini ve İş dünyamızın sorunlarını dile getirdi. TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Sönmez ise; yapmak istedikleri projelerini, kadın girişimcilere verdikleri önemi dile getirdi.

İstişare toplantısı ve ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz.
TÜRKONFED YÖNETİM KURULU BAŞKANI HEYETİ İLE BERABER ODAMIZI ZİYARET ETTİ