TÜRKKONFED VE DOĞUSİFED HAKKARİ BULUŞMASI KAPSAMINDA ÜYE ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİK

• 27.04.2023
Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ile Doğu Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu'nun 100. yıl buluşmaları etkinliği ile Hakkari ve Yüksekova'da gerçekleştirdikleri iş dünyası buluşması kapsamında Cengiz Topel Caddesinde yer alan Üyelerimizi ziyaret ettik.

Ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanımız Salih Özdemir, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Necati İrinç ve Abdulcebbar Arslan misafirlerimize eşlik ettiler. Yöresel ürünlerimizin tanıtımını yaparak, iş adamlarımızın faaliyetleri hakkında bilgiler verdiler.

YÜTSO olarak Bölgemizin tanıtımını her alanda yapmaya ve  bölge ekonomisinin geliştirilmesinde aktif rol almaya devam edeceğiz.