YÜKSEKOVA'NIN BAŞARILI ÖĞRENCİLERİNE KAHVALTI PROGRAMI ORGANİZE ETTİK

• 04.09.2023
Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası olarak Üniversite sınav sonuçlarına göre başarılı olan öğrencilerimize, Üyemiz Demeter Kadın Kooperatifi'nde kahvaltı programı organize ettik. Kahvaltı programına, Yönetim Kurulu Başkanımız Salih Özdemir, Meclis Başkanımız Timur Sevi, Yönetim ve Meclis Üyelerimiz, Kaymakamımız Sn Ömer Çimşit, Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Yusuf Atael, Milli Eğitim Şube Müdürleri, STK Başkanları, Basın mensupları ve başarılı olan öğrenci ile öğretmenleri katıldı.

Organizasyonda konuşma yapan Başkanımız Salih Özdemir, Öğrencilerimizi tebrik ederek, bundan öncede ve sonrada eğitime destek verdiklerini ve vereceklerini dile getirdi. Öğrencilerimizin bundan sonraki ihtiyaçları konusunda Ticaret ve Sanayi Odası olarak destek vereceklerini dile getirdi.

Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederek, tüm bileşenleri ile beraber her alanda Yüksekova'ya hizmet etmeye devam edeceğiz.
YÜKSEKOVA'NIN BAŞARILI ÖĞRENCİLERİNE KAHVALTI PROGRAMI ORGANİZE ETTİK