İŞ İNSANI İSMET ÖLMEZ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 25.12.2023
Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde faaliyet gösteren; Ölmez Madencilik Şirketi,Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Ölmez,Şirket CEO'su Azad Ölmez, Şirketin Genel Müdürü Alper Cenk Kaya ile beraberindeki heyet odamızı ziyaret ettiler.Kendilerini Yönetim Kurulu Başkanımız Salih Özdemir, Meclis Başkanımız Timur Sevi, Yönetim ve Meclis Üyelerimiz ve İş Adamlarımız ile birlikte ağırladık. Ziyarette, OSB için yapılacak yatırımlar,bölgenin ekonomik ve sosyal anlamda kalkınması Turizm Faaliyetlerinin geliştirilmesi ve var olan sorunların çözümü üzerine istişare toplantısı gerçekleştirildi.Ziyaret plaket takdimi ile sona erdi.

Ölmez Madencilik Yönetimine, Odamıza sundukları desteklerden ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.
İŞ İNSANI  İSMET ÖLMEZ ODAMIZI ZİYARET ETTİ