ULUSAL VE YEREL BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİK

• 29.12.2023
Odamızda, 2023 Yıl sonu çalışmaları kapsamında Ulusal ve Yerel Basın Mensupları ile bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdik. Toplantıya; Yönetim Kurulu Başkanımız Salih Özdemir, Meclis Başkanımız Timur Sevi, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Necati İrinç, Meclis Üyemiz Abdulgafur Çelikbaş ve Disiplin Kurulu Başkan Yardımcımız Zeki Gürdal ile ulusal ve yerel basın mensupları katıldı.

İstişare Toplantısından sonra Başkanımız Salih Özdemir, Odamız faaliyetleri hakkında bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Basın Metnine buradan ulaşabilirsiniz. Basın Mensuplarına yaptığı açıklamada, 2023 yılında Odamızın yaptığı çalışmalar ile 2024 yılında yapmayı planladığımız çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı.

YÜTSO, Bölgemizin Sosyo-Ekonomik anlamda kalkınması için çalışmalara hız kesmeden devam edecektir.
ULUSAL VE YEREL BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİK