Ticaret Bakanlığı İhracat Süreçleri ve Yeni Nesil Devlet Destekleri Eğitim Programı

• 26.01.2024

Değerli Üyemiz, Birliğimiz, TOBB koordinasyonunda; Amazon Türkiye, Trendyol ve Yemeksepeti, Askon Desing, Hipotenüs, Ticimax ve TOBB ETÜ işbirliği ve katkılarıyla E-Ticarette Uzmanlık Eğitimi 13-14-15 Şubat 2024 tarihinde yapılacaktır. Eğitim sonunda Dijital Başarı Belgesi verilecektir. Eğitime katılmak isteyen üyelerimiz https://egitimbasvuru.ticaret.gov.tr adresinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

13-14-15 Şubat 2024 tarihlerinde Ticaret Bakanlığı tarafından "İhracat Süreçleri ve Yeni Nesil Devlet Destekleri Eğitim Programı"nın çevrimiçi olarak gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Yazıda, eğitim programı sonunda zoom üzerinden on sorudan oluşacak çoktan seçmeli bir sınav yapılacağı belirtilerek, sınavda en az yüzde elli başarı gösteren katılımcılara dijital Başarı Belgesi gönderileceği açıklanmıştır.

Yazıda devamla, 9 Şubat 2024 tarihi saat 18.00'e kadar yazıda verilen kayıt linki üzerinden programa katılmak isteyenlerin başvurularını yapabileceği bildirilmiştir.

EK: İlgili Yazı