Güncel Haberler

TKDK IPARD HİBE DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ DÜZENLEDİK

  • 24.04.2024
  • ytso
Odamız ev sahipliğinde, Van TKDK İl Koordinatörlüğü işbirliği ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) IPARD hibe destekleri bilgilendirme seminerini, Double By Tree Hilton Oteli konferans salonunda gerçekleştirdik.

Seminere, Van TKDK Proje Başvuru Yönetimi Birim Amiri Yılmaz Eldem, Yerinde Kontrol Uzmanı Samet Dincer, Başvuru Kabul Uzmanı Eyüp Başak konuşmacı olarak katıldı. Programa ayrıca, Yönetim Kurulu Başkanımız Salih Özdemir, Yönetim Kurulu Üyemiz Necati İrinç, Meclis Üyelerimiz İdris Bozkurt, Zeki Gürdal ve Abdulcebbar Arslan,  STK Temsilcileri, Oda Üyelerimiz, Kooperatif temsilcileri, Mühendisler, Muhtarlar  ve Basın Mensupları katıldı.

Programda açılış konuşması yapan Başkanımız; TKDK IPARD hibe destekleri önceleri 42 il ile sınırlı iken şuan 81 ilde destek kapsamına alındığını belirterek, Bölgemizin kalkınması için gerekli olan desteklerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Program, Konuşmacıların bilgilendirme sunumu ile devam edip soru cevap şeklinde sona erdi. Son derece verimli geçen eğitimde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ticaret ve Sanayi Odası olarak teşvik, hibe ve destek programları bilgilendirmelerine devam edeceğiz.

Basın Metnine Buradan ulaşabilirsiniz.
TKDK IPARD HİBE DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ DÜZENLEDİK
Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017