Güncel Haberler

SANAYİ SİTESİ KOOPERATİFİ YÖNETİMİ, STK TEMSİLCİLERİ İLE BERABER ODAMIZI ZİYARET ETTİ

  • 22.05.2024
  • ytso
Yüksekova Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Kerem Öztunç ve Yönetimi, ESOB Başkanı Vedat Çoğaç ve Ziraat Odası Başkanı Perviz Geçirgen ile beraber Odamızı ziyaret ettiler. Kendilerini Yönetim Kurulu Başkanımız Salih Özdemir, Meclis Başkanımız Timur Sevi, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız İhsan Güzel ağırladı.

Ziyarette; Sanayi sitesinin yapılması planlanan yeni yeri ile ilgili sorunlar görüşülerek, Yüksekova'nın tüm sorunlarının dile getirilmesi için STK'larında içinde bulunduğu bir heyet oluşturulması kararı verildi. Oluşturulan heyet ilk önce Sanayi Sitesi sorunları ile İpekyolu üzerinde bulunan orta refüjlerin çevre düzenlemesi gibi konuları Belediye Başkan Yardımcısı Sn. İhsan İşbilir'e iletti.  Ardından Hakkari Valimiz Sayın Ali Çelik'ten randevu talep edilerek gerek sanayi sitesi ve gerekse Yüksekova'daki sorunların burada dile getirilip çözüp yollarının takip edilmesi gerektiği konuları görüşüldü.

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası olarak Yüksekova'nın tüm sorunlarının gerekli mercilere ulaştırılması için çalışmaya devam edeceğiz.
SANAYİ SİTESİ KOOPERATİFİ YÖNETİMİ, STK TEMSİLCİLERİ İLE BERABER ODAMIZI ZİYARET ETTİ
Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017