Güncel Haberler

ODAMIZIN STRATEJİK PLAN DIŞ PAYDAŞ TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİK

  • 27.05.2024
  • ytso
Odamız, Stratejik plan çalışmaları kapsamında Double Tree By Hilton Oteli, toplantı salonunda, Dış Paydaş toplantısını gerçekleştirdik. Toplantının amacı 2018 yılında akredite olan odanın 24-28 yıllarını kapsayacak bölgenin sosyo-ekonomik ve kültürel kalkınmasına öncülük edecek hedefler doğrultusunda yol haritasını paydaşlarıyla birlikte belirlemektir. Toplantıya; Yüksekova Kaymakamımız Sayın Ömer Çimşit, Yönetim Kurulu Başkanımız Salih Özdemir, Meclis Başkanımız Timur Sevi, Yönetim Kurulu Üyemiz Necati İrinç, Meclis Üyemiz Abdulgafur Çelikbaş ve Disiplin Kurulu Başkan Yardımcımız Zeki Gürdal ile Dış paydaşlarımız,  STK Başkanları, Kurum Amirleri, Üyelerimiz ve Gazeteciler katılım sağladı.

Toplantıda açılış konuşması yapan Başkanımız; Odamız, Stratejik Plan çerçevesinde yaptığımız ve yapacağımız faaliyetler ile ilgili kısa bir bilgilendirme yaparak, katılan herkese teşekkürlerini iletti. Ardından Kaymakamımız yaptığı konuşmasında Yüksekova'nın gelişmesi ve büyümesinde STK ve halkın ile işbirliğinin önemine değindi. Sırasıyla STK Başkanlarının ve Kurum Amirlerinin konuşmaları ardından, katılanların Odamız hakkındaki düşünceleri beklentileri dile getirildi. Program, yemeğin ardından sona erdi.

Verimli bir şekilde yapılan toplantıya katılarak bizi onure eden tüm dış paydaşlarımıza teşekkür ederiz. Daha iyi ve daha güçlü bir Yüksekova için birlikte çalışmalar yapmaya devam edeceğiz.
ODAMIZIN STRATEJİK PLAN DIŞ PAYDAŞ TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİK
Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017