İSTANBUL SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI, YÖNETİM DİVANI VE MECLİS ÜYELERİ İLE BERABER ODAMIZI ZİYARET ETTİLER

• 08.06.2024
İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Erdal Bahçıvan, Meclis Başkanı Ender Yılmaz, Yönetim Kurulu Divanı ve Meclis Üyeleri ile beraber, Odamızı ziyaret ettiler. Kendilerini Yönetim Kurulu Başkanımız Salih Özdemir, Eski Milletvekilimiz Esat Canan, Meclis Başkanımız Timur Sevi, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimiz ağırladı. Ziyarette; Birlikte yürütülecek projeler ve  Yüksekova'nın ekonomik durumu görüşüldü. Bölgemize yaptıkları ziyaretlerden dolayı kendilerine Yönetim ve Meclis Üyelerimiz tarafından el dokuma kilim ve plaket takdim edildi.

Yüksekova'mıza 120 kişilik heyet ile yapılan bu ziyareti çok değerli buluyor, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.